Cum comandati?

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Verificare & Adaptare Logo

In masura in care logo-ul nu este conform cerintelor tehnice de personalizare cu timbru sec/folio, gravare laser, broderie sau transfer termic, puteti apela la servicii de grafica via online. Este suficient sa selectati din pagina de produs serviciul de grafica potrivit si sa validati ulterior simularea transmisa prin email.

Avantaje Client

Produs Final Safe
Timp Alocat de Client
Graficieni Seniori
Pret 8,99 euro +TVA

EXEMPLU ADAPTARE LOGO PENTRU TIMBRU SEC

Odata acordata viza “Bun de Tipar” via email, se va trece la procesarea comenzii dvs. si se vor demara operatiunile de realizare a matritei si de personalizare efectiva a agendei.

 

Logo Initial

In masura in care nu sunt solicitate servicii de grafica, logo-ul va fi procesat ca atare fara nici un fel de interventie, ceea ce poate genera riscul obtinerii de produse promotionale personalizate neconforme.

Logo Adaptat

Dimensiunea caracterelor > 2 mm, Distantele dintre litere sau alte elemente > 1 mm, Grosimea elementelor > 0,3 mm, Dimensiune matrita < 8x4 cm, Logo centrat cu tolerante fata de marginile matritei de 5 mm.

Personalizare 100% Safe

Agenda personalizata nu prezinta neconformitati precum: intrepatunderea anumitor elemente, reproducerea incorecta a anumitor linii fine, proportii incorecte ale elementelor logo-ului sau alte erori cu impact vizual.

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi