Agende 2021 Personalizate Online
pr_eKarioka
vineri, 23 octombrie 2020

In continuare puteti personaliza online 1 singura agenda !
Noile modele de agende 2021 sunt deja disponibile in magazinul online. Preturi de la 1,21 euro + TVA !

pr_eKarioka
vineri, 23 octombrie 2020

Din dorita de a usura procesul de comanda, am decis sa implementam facilitati de lansarea a comenzilor de carti de vizita prin chat, email, WhatsUp si chiar printr-un simplu apel telefonic. Alegeti din peste 250 tipuri de cartoane speciale !

pr_eKarioka
luni, 17 iulie 2017

Veste buna! Am semnat primul contract din Romania pentru plata cu cardul la livrare in sistem multibanking. Din dorinta de a face mai facila plata produselor comandate prin intermediul magazinelor noastre online, am profitat de lansarea primului serviciu de plata cu cardul la livrare, al unei companii de curierat din Romania. Am semnat in data … Continuă lectura „Primul contract din Romania pentru plata card la livrare prin Fan Courier”

pr_eKarioka
luni, 11 iulie 2016

Adevărata plus valoare este adusă de software-ul capabil să scoată în evidenta performanța noilor echipamente, prin folosirea tuturor atuurilor acestora, atuuri ce în mod uzual sunt ignorate de operatori din comoditate sau neștiință. Acest soft denumit i-cut Suite permite optimizarea costurilor de productie și implicit a prețului final de vânzare cu până la 30%. Mai … Continuă lectura „i-cut Suite – Pre-Production software ESKO artwork”

pr_eKarioka
luni, 11 iulie 2016

Cu noua mașină de tăiere pe contur sunt posibile decupajele precise și fără erori de procedură. Noua tehnologie face posibile cele mai creative finisări, fără costuri pentru realizarea ștanțelor clasice sau pentru alte operațiuni de setare inițială. Acest instrument va fi utilizat cu precădere pentru realizarea cărților de vizită pe cartoane speciale în formate dintre … Continuă lectura „Echipament de top în domeniul finisărilor digitale – ESKO Kongsberg”

pr_eKarioka
luni, 11 iulie 2016

eKarioka și-a completat gama echipamentelor de producție cu un Printer UV marca Mimaki, brand recunoscut pentru calitatea și fiabilitate. Beneficii:   Lăcuire 3D texturat – print în relief Posibilitățile de utilizare variază de la o gamă de produse la alta. Noua generație de tehnologie garantează un aspect impecabil al materialelor realizate și conferă calitate și … Continuă lectura „Printer UV Mimaki – echipament nou de producție”

pr_eKarioka
luni, 11 iulie 2016

  eKarioka continuă astfel seria investițiilor în echipamente noi de producție! Participarea eKarioka la Drupa 2016 s-a încheiat cu achiziționarea unui printer Mimaki – High Quality UV Led Printer, a unui echipament de finisare digitală ESKO Kongsberg și a suitei software i-Cut ce completează funcțiile echipamentelor tehnice. Evenimentul Drupa Dusseldorf 2016 a fost unul mare … Continuă lectura „Vizita eKarioka la cel mai mare targ de utilaje tipografice, Drupa 2016, s-a finalizat cu o triplă investiție!”

pr_eKarioka
miercuri, 20 aprilie 2016

eKarioka s-a nascut pentru a oferi solutii creative pentru exprimarea personalitatii consumatorilor nostri sau a brandurilor pe care acestia le reprezinta. Oferim servicii profesionale de tipar variate ce dau nastere unei game largi de materiale de promovare, servicii diverse de personalizare, toate completate de produse ce intaresc relatiile cu cei mai importanti stakeholderi. Dorim sa … Continuă lectura „Ajutăm brandurile să își etaleze adevărata personalitate!”

Sort By
Set Ascending Direction
Show