Cum comandati?

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Despre Noi - eKarioka

De la selectarea texturii și până la alegerea finisării potrivite, va suntem alături pe întreaga durată a procesului de creare a cărții de vizită perfecte. Deoareace consideram ca pentru realizarea cartilor de vizita nu trebuie sa limitam creativitatea, importam cele mai speciale cartoane, investim in echipamente de tipar digital top range si bineinteles in echipamente de de finisare profesionala, care sa va permita obtinerea aspectului vizual sau tactil dorit.

Expertiza noastră

DOTARE TEHNICA PRINT & FINISARE
MODELE DESIGN GRAFIC ONLINE
EDITARE ONLINE
TERMEN DE LIVRARE

VALORILE NOASTRE

DOTARE TEHNICA TOP RANGE

Investiții în echipamente de finisare high-end și în utilaje de tipar digital de ultima generatie.

 ATENTIE LA DETALII

Abordarea riguroasa a fiecarui proiect si atentie pentru fiecare aspect, de la inceput si pana la final.

 

CREATIVITATE

Creatia a noi modele de carti vizita, conform celor mai noi tendinte de design grafic, este o provocare continua.

 

What others say about us

TSIRMPAS DIMITRIOS

Ma bucur ca i-am gasit pe cei de la eKarioka pentru ca scapam de bataia de cap pentru
promotionale personalizate. Consider ca este o solutie super sa putem personaliza online promotionale, fara sa avem impuse tot felul de conditii precum tiraj minim. In plus totul a mers ca uns, am vorbit aceeasi limba cu ei si nu am avut intarzieri. O sa revin cu drag.

TSIRMPAS DIMITRIOS

Medic Oftalmologie Copii

MIHAELA GRAMA

Nu este vorba doar de promotionale, ci si de oameni. Placut impresionata de accentul pus pe calitate, timp de executie si comunicare. Detaliile fac diferenta, iar echipa eKarioka este constienta de acest lucru.

MIHAELA GRAMA

Asistent Marketing

VIOREL DINU

In activitatea pe care o realizam de 25 de ani in agricultura, punctualitatea, calitatea si corectitudinea fata de parteneri sunt esentiale. Seriozitatea si promptitudinea eKarioka, ne-a ajutat sa prezentam la timp si intru-un mod profesionist munca noastra. Speram sa comunicam la fel de bine si de eficient in proiectele viitoare.

VIOREL DINU

Promotor National

STEFAN MARIN

Colaborarea mea cu cei de la eKarioka, a fost inca de la inceput o colaborare bazata pe o comunicare promta, profesionista si transparenta. De asemenea am fost surprins de multitudinea de ofertele personalizate propuse pentru proiectul pe care lucram. Recomand cu mare incredere acest brand dar mai ales oamenii care fac posibil ca un proiecte sa devina realitate asa cum ti-ai propus.

STEFAN MARIN

Marketing Manager

SILVIU BADOIU

Comunicarea pentru comenziile plasate s-a desfasurat prompt si profesional. Acest lucru ne-a inspirat incredere pentru o colaborare de lunga durata.

SILVIU BADOIU

Project Manager

RODICA POPESCU

Colaborarea noastra cu echipa eKarioka a fost de fiecare data una pozitiva, datorita profesionalismului de care au dat dovada si promptitudinii cu care au venit in intampinarea cererilor noastre. Varietatea mostrelor din care am avut posibilitatea sa alegem, precum si discount-urile si termenele de plata adaptate, ne fac sa apelam de fiecare data cu incredere la serviciile lor. 

RODICA POPESCU

Director Comercial

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi