Cum comandati?

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Welcome at our Agency

Here at printshop we like to describe ourselves as an easy-to-use online print destination that puts the power back in your hands. You can mix ‘n’ match your size, papers and finishes to suit your designs — because print shouldn’t be one size fits all.

Our specialization

CSS
Javascript
PHP
HTML

MEET THE TEAM

We’re passionate about print, but what does that mean for you? It’s a promise that you’ll always receive

print created on a press that sits at the very forefront of printing technology.

Frank Furious

Art Director

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Kara Kulis

Marketing & Sales

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Andrea Arkov

Public Relations

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

What others say about us

TSIRMPAS DIMITRIOS

Ma bucur ca i-am gasit pe cei de la eKarioka pentru ca scapam de bataia de cap pentru
promotionale personalizate. Consider ca este o solutie super sa putem personaliza online promotionale, fara sa avem impuse tot felul de conditii precum tiraj minim. In plus totul a mers ca uns, am vorbit aceeasi limba cu ei si nu am avut intarzieri. O sa revin cu drag.

TSIRMPAS DIMITRIOS

Medic Oftalmologie Copii

MIHAELA GRAMA

Nu este vorba doar de promotionale, ci si de oameni. Placut impresionata de accentul pus pe calitate, timp de executie si comunicare. Detaliile fac diferenta, iar echipa eKarioka este constienta de acest lucru.

MIHAELA GRAMA

Asistent Marketing

VIOREL DINU

In activitatea pe care o realizam de 25 de ani in agricultura, punctualitatea, calitatea si corectitudinea fata de parteneri sunt esentiale. Seriozitatea si promptitudinea eKarioka, ne-a ajutat sa prezentam la timp si intru-un mod profesionist munca noastra. Speram sa comunicam la fel de bine si de eficient in proiectele viitoare.

VIOREL DINU

Promotor National

STEFAN MARIN

Colaborarea mea cu cei de la eKarioka, a fost inca de la inceput o colaborare bazata pe o comunicare promta, profesionista si transparenta. De asemenea am fost surprins de multitudinea de ofertele personalizate propuse pentru proiectul pe care lucram. Recomand cu mare incredere acest brand dar mai ales oamenii care fac posibil ca un proiecte sa devina realitate asa cum ti-ai propus.

STEFAN MARIN

Marketing Manager

SILVIU BADOIU

Comunicarea pentru comenziile plasate s-a desfasurat prompt si profesional. Acest lucru ne-a inspirat incredere pentru o colaborare de lunga durata.

SILVIU BADOIU

Project Manager

RODICA POPESCU

Colaborarea noastra cu echipa eKarioka a fost de fiecare data una pozitiva, datorita profesionalismului de care au dat dovada si promptitudinii cu care au venit in intampinarea cererilor noastre. Varietatea mostrelor din care am avut posibilitatea sa alegem, precum si discount-urile si termenele de plata adaptate, ne fac sa apelam de fiecare data cu incredere la serviciile lor. 

RODICA POPESCU

Director Comercial

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi