Cum comandati?

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Puteti Solicita Mostre Gratuite

V-ati dorit dintotdeauna sa puteti lua decizii in cunostinta de cauza? Pentru comenzile corporate, a caror valoare este mai mare de 500 euro + TVA, puteti solicita prezentarea de mostre fizice gratuite sau contra cost (functie de cate mostre doriti).

Avantaje Client:

Alegere Sigura
Pret Transport 0,00 euro
Cash back
Timp Livrare Mostra

AVANTAJE COMENZI CORPORATE

Beneficiati de conditii mai avantajoase cu privire la pret si modalitate de plata, fiind necesar doar sa ne transmiteti costul configurat sau o cerere de oferta.

Avand in vedere faptul ca pentru majoritatea obiectelor promotionale suntem importator direct, pentru produsele care nu exista in stoc propriu,

termenul este de cca 3-5 zile lucratoare, putand varia functie de perioada si de transportator.

Transport Gratuit

Costurile aferente transportului pentru import si costul livrarii la sediul dvs., vor fi suportate integral de noi. Contravaloarea mostrei va fi achitata in avans, dar va fi scazuta din valoarea facturii finale.

Cash Back - 100%

Mostrele se vor comanda contra cost, dar contravaloarea lor se va scadea din factura finala. Pentru fiecare produs comandat se restituie suma achitata pentru o singura mostra, restul fiind facturate suplimentar.

Account Manager Dedicat

In masura in care veti considera necesar, puteti solicita vizita unui reprezentant de vanzari la sediul dvs., pentru a va prezenta mostrele comandate, dar si pentru orice alta tema legata de buna desfasurare a comenzilor dvs.

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi