Cum comandati?

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Orice Personalizare

V-ati dorit dintotdeauna sa aveti la dispozitie tehnologiile care sa va permita exprimarea creativitatii fara limite tehnice? Utilizand exclusiv echipamente tehnice noi si de ultima generatie (detalii tehnice aici), incercam sa va punem la dispozitie cele mai sofisticate solutii de personalizare, precum realizarea logo-ului din 2 sau chiar 3 culori folio metalic. Matritele se achita o singura data, urmand a fi pastrate gratuit pentru anii urmatori.

Avantaje Client:

Suport Creativitate
Timpi Personalizare
Tehnologie
Pret

TEHNOLOGII DISPONIBILE VIA ONLINE

Pentru ca ne dorim sa va sustinem si cele mai creative idei de personalizare a agendelor si obiectelor promotionale, va punem la dispozitie o gama completa de tehnologii.

Suplimentar beneficiati de eficientizari de cost de pana la 30% si imbunatatiri semnificative a vitezei de productie.

40 Culori Folio

Pentru o personalizare care sa reprezinte cat mai fidel valorile de brand, posibilitatea de a alege culoarea folio dintr-o paleta larga de culori, reprezinta solutia mult asteptata.

Personalizare Uninominala

Pentru un touch personal de impact, agendele si obiectele promotionale pot fi personalizate cu numele si prenumele partenerilor importanti.

Print UV Full Color

Printul digital UV direct pe coperta agendei, va permite obtinerea culorilor de brand, dar si posibilitati creative de printare a unor imagini si alte elemente grafice.

Timbru Sec

Pentru o personalizare minimalista si eleganta a agendelor sau notesurilor, timbrul sec este solutia ce va permite aplicarea valorilor "less is more".

Gravare Laser

Acolo unde printul UV sau alte tehnologii nu reusesc, laserul este cel care ne ofera posibilitatea aplicarii celor mai fine si creative personalizari.

Transfer Termic

Simplu, eficient si economic, transferul termic ne permite personalizari full color prin transferarea printului digital pe obiectele promotionale dorite.

Print Direct pe Textile

Va asigura o foarte buna rezistenta in timp a textilelor personalizate, printul realizat fiind rezistent la un numar mare de spalari fara decolorarea culorilor.

Broderie

Va asigura cea mai mare rezistenta in timp si totodata da un aspect premium textilelor ce au ales sa beneficieze de acest tratament special.

Tipar Digital Hybrid

Beneficiind de avantajele ambelor tehnologii tipar clasic si print digital, colitele pentru agende si autocolante pentru calendare vor fi printate la calitate offset.

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi