Cum comandati?

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Organizati-va, stabiliti-va obiective utilizand calendarele noastre elegante, care fac planificarea distractiva si usoara! Fie ca doriti sa va simplificati gestiunea activitatilor zilnice, sa cresteti productivitatea sau sa nu uitati un eveniment important, colectia noastra de calendare 2023 va poate ajuta sa va atingeti obiectivele din viata personala si profesionala.

Gasiti exact ceea ce aveti nevoie pentru a ramane organizat tot timpul anului intr-o varietate de formate, dimensiuni si stiluri.

Avantajele calendarelor

Organizarea activitatilor

Obtineti o imagine a lunilor trecute si a celor in curs, pentru a va organiza programul si a fi la curent cu angajamentele importante pe masura ce apar. Cu formate de date versatile, puteti gasi calendare care contin o zi, saptamana, luna sau an, pentru a va putea planifica timpul cat mai usor. Alegeti un calendar de 12 luni care se desfasoara de la 1 ianuarie 2023 pana la 31 decembrie 2023, astfel incat sa puteti stabili in avans planificarea importanta a programelor de invatamant si alte activitati scolare.

Utilizare si montare usoara

Plasati calendarul oriunde este convenabil folosind optiuni simple de montare. Designurile reversibile cu carlig pentru agatat, se aplica foarte usor pe perete. Alegeti-le pe cele cu decupaje de bucla si gauri pentru a agata calendarul pe un perete sau despartitor de cabina. Calendarele spiralate finisate cu spira metalica, fac usor sa rasfoiti lunile, in timp ce blocurile reglate va ajuta sa imbunatatiti lizibilitatea intrarilor dvs.
Masurati spatiul in care intentionati sa puneti calendarul de perete si tineti cont de el la achizitia calendarului.

Dimensiuni variate

Calendarele pe care le oferim au doua dintre cele mai folosite dimensiuni: cele mici sunt de 21.3 cm x 11 cm, iar cele mari de 33 cm x 38 cm.
Va recomandam sa-l alegeti pe cel pe care-l puteti amplasa intr-o zona in care il puteti consulta in orice moment.

Calendare 2023 de perete

Calendarele de perete afiseaza o luna intreaga de planuri si evenimente intr-un mod usor de citit.
Multe calendare de perete, ofera adesea pe fiecare pagina, o zona de forma libera pentru a scrie note si diverse memento-uri.

Cel mai bun calendar de perete pentru o casa, va fi cel care se potriveste nevoilor individuale sau familiale si preferintelor de design. Luati in considerare tipul de design sau tema care arata cel mai bine conform gusturilor sau intereselor celor care urmeaza sa-l utilizeze.

Calendarele de perete 2023 adauga stil unui spatiu prezentand peisaje, obiective turistice din Romania, orase importatte din alte tari.
Pentru inspiratie puteti sa accesati sectiunea calendare cu imagini 2023.

Calendare 2023 de birou

Calendarele de birou 2023 sunt perfecte pentru spatiile mici, oferind un aer de personalitate si referinte lunare rapide. Indiferent de alegerea dvs., cele mai bine vandute calendare ale noastre, combina functia stralucitoare cu arta frumoasa si designul jucaus, incluzand suficienta varietate pentru ca alegere facuta sa se potriveasca cu personalitatea si stilul dvs.

Calendare 2023 triptice

Verificati data dintr-o privire si tineti evidenta intalnirilor importante cu calendarele triptice 2023. Cele care afiseaza intregul an sunt ideale pentru planificarea pe termen lung si ofera spatiu pentru a nota detalii despre date speciale, cum ar fi sarbatorile, zilele de nastere si vacantele. Alegeti dintre formate verticale sau orizontale pentru a se potrivi cu spatiul disponibil iar vizualul acestora, incercati sa-l alegeti in functie de design-ul si cromatica obiectelor langa care il veti aseza.

Calendare 2023 personalizate

Intrand in pagina de prezentare a calendarului gasiti si o sectiune unde puteti personaliza calendarele pentru anul 2023, cu ajutorul sectiunii “ Optiuni personalizate”. Aici puteti beneficia de o simulare a personalizarii calendarului, servicii de grafica si ambalare.

Planificati din timp toate evenimentele si notati-le cu grija in calendarele anului 2023 iar riscul de a omite ceva, va scadea considerabil. Perfecte pentru a nota toate evenimentele si intalnirile importante, calendarele noastre lunare sunt un plus excelent pentru orice casa sau birou. Tineti-va la curent cu ceea ce se intampla in locuinta sau familia dvs. cu un calendar de perete pentru familie, permitandu-va sa planificati totul, de la evenimente de familie la activitati extracurriculare.

Pentru dumneavoastra, am selectat unele dintre cele mai bune calendare disponibile in piata, calendare care va vor ajuta sa castigati timp pretios printr-o organizare mai buna.

Nu asteptati pana la finalul anului, comandati-le din timp!

Sortati Dupa
Seteaza descrescator
Aratati
Tabel  Lista 
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • CALENDARE BIROU CARO + 21 X 13.5 CM CV 11 ROSU
  33,30 Lei
 • CALENDARE BIROU CARO + 21 X 13.5 CM CV 6 03 GRI
  33,30 Lei
 • CALENDARE BIROU CARO + 21X13.5 CM CV 3 ALBASTRU
  33,30 Lei
 • CALENDARE BIROU ORASELE LUMII 21.3X11 CM
  9,85 Lei
 • CALENDARE BIROU PEISAJE 21.3X11 CM
  9,85 Lei
 • CALENDARE BIROU PRISMA 14X16.5 CM VR 11 ROSU
  29,40 Lei
 • CALENDARE BIROU PRISMA 14X16.5 CM VR 2 ALBASTRU
  29,40 Lei
 • CALENDARE BIROU PRISMA 14X16.5 CM VR 6 GRI
  29,40 Lei
 • CALENDARE BIROU ROMANIA 21.3X11 CM
  9,85 Lei
 • CALENDARE BIROU STRAZI 21.3X11 CM
  9,85 Lei
 • CALENDARE PERETE CASTELE 33 X 48 CM
  24,85 Lei
 • CALENDARE PERETE ORASELE LUMII 33 X 48 CM
  24,85 Lei
Sortati Dupa
Seteaza descrescator
Aratati
Tabel  Lista 
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi