Cum comandati?

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Simulare Personalizare

Doriti sa aveti control 100% si sa nu riscati ca agendele si produsele promotionale sa fie personalizate altfel decat exact asa cum vreti? Beneficiati gratuit de serviciul Simulare Personalizare, astfel incat orice surpriza neplacuta sa fie eliminata. Validarea simularii se va face prin acordarea vizei "Bun de Tipar" via email.

Avantaje Client:

Control
Risc
Timp Realizare
Costuri

DETALII SIMULARE PERSONALIZARE

Simularea personalizarii agendelor si produselor obiectelor promotionale este o simpla reprezentare grafica a pozitionarii proportionale

a logo-ului dvs pe produsul dorit. Intotdeauna vor exista diferente data de produsul final.

Imagine Produs

Pentru simulare va fi folosita imaginea produsului asa cum este afisata in pagina de produs sau asa cum este pusa la dispozitie in forma actualizata de producator. Trebuie avut in vedere faptul ca intre aceasta imagine si produsul finit pot exista diferente.

Logo Adaptat

Logo-ul va fi utilizat in forma pusa la dispozitie de dvs., fara interventii din partea noastra. In masura in care considerati necesar puteti solicita verificarea si adaptarea logo-ului pe tipul de personalizare dorit (Detalii aici).

Simulare Personalizare

Logo-ul va fi aplicat pe imaginea agendei sau a produsului promotional, conform pozitiei specificate in comanda. Simularea va fi color pentru personalizarile color si negru pentru timbru sec, laser sau alte tratamente speciale.

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi