Cum comandati?

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

CATALOAGE COMENZI CORPORATE

Acesta sectiune este dedicata exclusiv comenzilor corporate, a caror valoare depaseste 500 euro + TVA. Astfel, beneficiati de account manager dedicat, de servicii grafica si personalizare.

Aveti posibilitatea sa alegeti din cea mai mare gama de obiecte promotionale. Toate cataloagele de mai jos cuprind un total de peste 30.000 de produse. Suplimentar, beneficiati de preturi competitive, pentru majoritatea promotionalelor eKarioka fiind importator direct sau importator unic. Puteti solicita ca inainte de a lansa final comanda sa va fie prezentate mostre.

Puteti alege tipul personalizari, fiind asigurata functie de fiecare produs solutii multiple (Print UV, Folio 38 de culori disponibile, Timbru Sec, Gravura laser, Tampografie, Transfer termic, Broderie, Print pe textile, etc). Termenul standard pentru import este de 3-5 zile lucratoare fie ca este vorba de mostre sau de comenzi mari. Pentru mostre sau comenzi mai mici de 300 euro +TVA, se va achita un cost suplimentar de 60 euro + TVA pentru transport).

Pentru a optimiza selectia promotionalelor preferate, sugeram urmatorul traseu:

  1. 1. Descarcare si parcurgere cataloage promotionale disponibile mai jos. Pentru o navigare optimizata pe dispozitive mobile, cataloagele au fost optimizate;
  2. 2. Realizare captura ecran a promotionalelor dorite si transmiterea acestora prin email catre [email protected] sau prin completarea formularului de contact;
  3. 3. Intocmirea si transmiterea ofertei noastre;
  4. 4. In masura in care considerati necesar, puteti solicita vizita unui reprezentant de vanzari la sediul dvs. pentru a va prezenta mostre fizice ale obiectelor promotionale selectate pentru discutia finala. Mostrele vor fi contra cost, dar contravaloarea acestora se va scadea din valoarea comenzii.

DESCARCATI CATALOAGE MATERIALE PROMOTIONALE AICI:

Ne puteți contacta la

Numărul de telefon: 0735274652 ( 073KARIOKA )

Email: [email protected]

Formular cerere oferta

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi