Cum comandati?

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 Lei

Livrare GratuitaAveti posibilitatea de a alege operatorul de curierat preferat, livrarile cartilor de vizita putand fi facute prin Fan Courier sau si prin Urgent Cargus, functie de decizia dvs.

Comenzi mai mari de 250 ron (TVA inclus)

Livrarea tuturor comenzilor a caror valoare este mai mare de 250 lei (TVA inclusa), se va face in mod gratuit. Livrarea cartilor de vizita este gratuita inclusiv pentru sate, comune sau localitati unde operatorul de transport aplica taxarea pentru kilometri suplimentari. Costul aferent kilometrilor suplimentari este suportat de catre noi ca un bonus de fidelizare si ca un efort de marketing, facand parte din politica eKarioka de a fi principalul furnizor de carti de vizita din Romania.

Comenzi mai mici de 250 lei (TVA inclus)

Pentru comenzi mai mici de 250 lei (TVA inclusa) se va achita o suma fixa de 25 lei (TVA inclusa). Livrarea cartilor de vizita va avea cost fix de 25 lei (TVA inclusa) inclusiv pentru sate, comune sau localitati unde operatorul de transport aplica taxarea pentru kilometri suplimentari, cu amendamentul ca nu veti mai avea posibilitatea alegerii operatorului de curierat. Operatorul de transport va fi selectat pe baza unui calcul facut de platforma in mod automat, functie de situatia din teren a curierilor nostril. Costul aferent kilometrilor suplimentari este suportat de catre noi ca un bonus de fidelizare si ca un efort de marketing, facand parte din politica eKarioka de a fi principalul furnizor de carti de vizita din Romania.

Ridicarea din punctele de prezenta eKarioka

Functie de optiunea dvs. si de dezvoltarea retelei nationale de puncte de prezenta eKarioka, puteti opta inca de la momentul finalizarii comenzii sa ridicati personal cartile de vizita, pe baza informatiilor solicitate de colegii nostri din punctele de prezenta (Cartea de Identitate a persoanei desemnate prin comanda se ridice cartile de vizita sau Stampila societatii titulare a contului pe care s-a lansat respectiva comanda). Odata cu ridicarea personala a cartilor de vizita din punctele de prezenta aveti avantajul de a putea vedea si atinge fizic intreaga gama de cartoane, veti putea vedea carti de vizita speciale, veti putea obtine idei deosebite pentru urmatoarele comenzi si suplimentar beneficiate de un discount de 5% din valoarea totala a comenzii. Pentru vizualizare lista si date de contact magazine eKarioka, va rugam sa navigati pe harta disponibila mai jos.

Urmarire colete carti de vizita

Pentru situatia in care ati optat pentru livrarea prin curier rapid, la momentul la care cartile de vizita finalizate au fost ridicate de catre reprezentantul curierului se va genera in mod automat un AWB (document de transport) ale carui detalii vor fi transmise si dvs. via email aferent contului de pe care ati lansat comanda. In corpul emailului veti gasi un link direct catre pagina curierulul, pentru a putea verifica direct dvs. stadiul livrarii.

Livrare internationala

...


Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi