Cum comandati?

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 LeiPentru ca ne dorim ca totul sa functioneze in cele mai bune conditii, astfel incat la final sa fiti pe deplin satisfacuti de produslui final, pentru toate produsele personalizate realizam gratuit o simulare grafica a obiectului personalizat. Practic, vizualizati totul inainte si acordati viza “Bun de Tipar” numai in masura in care simularea reprezinta exact ceea ce va doriti. Pentru minimizarea efortului dvs., viza se poate acorda printr-un simplu email catre [email protected], cu specificatia ”Bun de Tipar pentru fisierul atasat”. Pentru a nu fi pierdut atasamentul, trebuie sa faceti forward, nu replay la emailul in care primiti simularea grafica a produsului personalizat.

Folio Metalic (38 culori + alb + negru)

Pentru o cat mai fidela reprezentare a culori dvs. de brand, utilizam exclusiv folie premium productie Anglia, disponibila in 38 de culori si nuante. La aceste culori se adauga folio alb si folio negru, pentru a permite obtinerea celor mai speciale efecte. Puteti solicita prin intermediul formularului de contact sau a rubricii de comentarii aferente fiecarei comenzi, realizarea de logo-uri din 2 sau 3 culori folio. Acest efect unic, este posibil datorita echipamentelor pentru aplicat folio manual, din gama profesionala realizate in Anglia. Producatorul echipamentelor, le prezinta ca fiind printere folio digitale, tocmai datorita acuratetii si exactitatii aplicarilor succesive de folio. Implica tot atatea matrite si aplicari cate culori se doresc a fi aplicate. Beneficiati si de serviciul unic de pastrare si depozitare gratuita a matritelor de personalizare la cald a agendelor si/sau a materialelor promotionale, astfel incat aceste matrite sa le achitati decat pentru prima comanda. Se economisesc astfel sume importante prin faptul ca la urmatoarele comenzi de agende nu va mai exista costul matritei, se obtine un termen mai bun de executie prin eliminarea timpilor necesari turnarii matritelor si totodata este garantata obtinerea unor personalizari identice de la o lucrare la urmatoarea. Detalii complete in tab-ul urmator dedicat personalizarii cu Timbru Sec. Ca o noutate absoluta, introducem conceptul de “UNLIMITED METALIC COLORS”, posibil datorita tehnologiei de OVERPRINT DIGITAL. Practic, peste suprafete pe care deja a fost aplicat folio, se va printa digital pentru ca in final sa obtinem infinite nuante cu efect metalic. Pretul afisat la optiunea de personalizarea a fiecarei agende, este calculat in limita a unei suprafete de 32 cm patrati, pentru suprafete mai mari urmand a se calcula pretul suplimentar.

Timbru Sec / Emboss

Beneficiati de serviciul unic de depozitare gratuita a matritelor de personalizare la cald a agendelor sau a materialelor promotionale, astfel incat aceste matrite sa le achitati decat in primul an. Se economisesc sume importante prin faptul ca in urmatorii minim 5 ani, toate comenzile de agende nu vor mai avea adaugat un pret pentru matrite. Obtinem astfel un termen de executie mai mic cu 2 zile, datorat eliminarii timpilor necesari realizarii matritelor si totodata este garantata obtinerea unor personalizari identice de la o lucrare la urmatoarea. In situatia in care un cont este inactiv pentru mai mult de 2 ani, eKarioka isi rezerva dreptul de a distruge/casa matritele fara a mai fi necesara notificarea beneficiarului. Pretul matritei este  de 39,99 euro + TVA ( dimensiuni 4 x 8 cm). In cazul in care solicitati predarea matritei, se va achita inainte si diferenta pana la pretul intreg al acesteia. Toate matritele vor aveam grosimea de 7 mm astfel incat sa fie obtinuta cea mai buna imprimare inclusiv pe copertiile buretoase, fiind cunoscut faptul ca datorita incercarii de economisire, prin utilizarea de matrite de 3 mm sau 5 mm grosime, este afectata serios calitatea personalizarii si aspectul final al agendei personalizate cu timbru sec. Pretul afisat la optiunea de personalizarea a fiecarei agende, este calculat in limita a unei suprafete de 8 x 4 cm, pentru suprafete mai mari urmand a se calcula pretul suplimentar.

Print UV Color

Toate materialele dvs. promotionale pot beneficia de cea mai avansata tehnologie de personalizare full color, posibila datorita echipamente de top Mimaki produse in Japonia. Cea mai noua generatie Mimaki 7151 instalata in anul 2018, aduce un important plus de productivitate si calitate printului, prin eliminarea totala a efectului de coaja de portocala intalnit in mod frecvent la alte tehnologii sau generatii mai vechi de printere UV. Ca noutate, puteti opta pentru personalizarea Print UV full color si pentru agende. Astfel agendele permit cea mai fidela reprezentare a valorilor si culorilor de brand, impactul obtinut fiind unul pe masura. Printul UV color direct pe coperta agendei este solutia ideala si in cazul in care se doreste o personalizare complexa a agendelor (3 sau 4 culori) sau cand se doreste personalizarea cu diverse elemente grafice speciale si/sau imagini. Noua generație de echipamente tehnologie de top, garantează un aspect impecabil al materialelor realizate și conferă calitate și consistență imaginilor. Deasemenea, printerele UV Mimaki permit si realizarea efectului de lăcuire 3D ce se poate utiliza cu succes pentru personalizarea agendelor sau a obiectelor promotionale. Pentru un plus de rafinament, materialele promotionale sau agendele inchise la culoare se pot personaliza cu alb. Posibilitățile de adaptare sunt extinse, de la efecte vizuale speciale, realizarea de imagini si elemente grafice color direct pe coperta (de exemplu element grafice traditionale aplicate o latura a agendelor) si până la printarea logo-urilor în două, trei sau patru culori pe agende și pe alte materiale de promovare. Printerul UV Mimaki oferă beneficii atât în procesul de productie, cât și în cel de creație, venind cu noi facilități ce completează gama finisărilor premium. Pretul afisat la optiunea de personalizarea a fiecarei agende sau obiect promotional, este calculat in limita a unei suprafete de 20 cm patrati, pentru suprafete mai mari urmand a se calcula pretul suplimentar.

Gravare Laser

Utilizam exclusiv echipamente noi (ultimul laser digital instalat fiind de productie SUA 2018), pentru obtinerea celor mai fine detalii indiferent de materialul din care sunt realizate obiectele promotionale. Softurile speciale utilizate permite inclusiv realizarea de imagini sau efecte 3D, astfel incat promotionalele noastre sa beneficieze de cele mai bune tratamente. Pretul afisat la optiunea de personalizarea a fiecarui obiect promotional, este calculat in limita a unei suprafete de 20 cm patrati, pentru suprafete ce depasesc acesta valoare urmand a se calcula pretul suplimentar.

Transfer Termic

Personalizarea prin transfer termic permite importante eficientizari de costuri, dar este indicata doar in cazul in care avem 2 sau 3 culori. Promotionalele textile personalizate astfel nu au acelasi gard de rezistenta indelungata in timp precum in cazul printul digital direct pe textile (DTG) prezentat imediat mai jos. Pretul afisat la optiunea de personalizarea a fiecarui produs textil, este calculat in limita a unei suprafete de 20 cm patrati, pentru suprafete mai mari urmand a se calcula pretul suplimentar.

Print Digital Direct pe Textile (DTG)

Imprimarea direct pe tesatura prin tehnologie similara inkjet (Direct to Garmet Print), permite realizarea de detalii fine si culori intr-o mare varietate de nuante. Timpul necesar setari este minim, nefiind necesara realizarea de site ca in cazul serigrafiei. Culorile astfel obtinute sunt intense si au o buna rezistenta in timp. Pretul afisat la optiunea de personalizarea DTG, este calculat in limita a unei suprafete de 20 cm patrati, pentru suprafete mai mari urmand a se calcula pretul suplimentar.

Broderie

Personalizarea prin broderie a tricourilor si a sepcilor in cele mai multe cazuri, dar si altor promotionale textile asigura cea mai mare rezistenta in timp si un aspect vizual premium. Trebuie avute insa in vedere totusi limitari precum: lipsa gradientilor - toate culorile fiind pline, elementele grafice si liniile trebuie sa fie intre 2 si 15 mm grosime, nu se pot realiza lucrari complexe sau cu scris foarte fin, imposibilitatea obtinerii unei alinieri perfecte sau a unei bune uniformitati datorata elasticitatii materialului suport, etc. Pretul afisat la optiunea de personalizarea a fiecarui produs textil, este valabil in limita a unei suprafete de 10 x 15 cm, pentru suprafete mai mari urmand a se calcula pretul suplimentar.

Tipar Digital Hybrid

Prin investitii de peste 300.000 euro in utilaje de tipar hibrid ce beneficiaza de avantajele ambelor tehnologii print digital si tipar clasic offset, eKarioka aduce inca un argument in favoarea afirmatiei de calitate atat cu privire la tiparirea autocolantului utilizat pentru personalizarea calendarelor pretiparite, cat si pentru realizarea colitelor inserate la inceputul interiorului agendelor personalizate. Tipar Digital de calitate offset nu mai este o simpla afirmatie ! Indiferent de cat de frecvent ati auzit acesta promisiune, lucrarie nu au reusit sa scape de efectul de banding si in general nu au reusit sa atinga calitatea asteptata de catre dumeavoastra ? Pentru ca Tiparul Digital Hibrid reuseste sa depaseasca majoritatea acestor limitari, am decis sa optam pentru acest echipament unic pe piata din Romania.Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi